GGZ-directeur Annemarie van Harn
Volledig scherm
PREMIUM
GGZ-directeur Annemarie van Harn © Herman Stöver

GGZ-directeur heeft haar twijfels over vaccinatiebeleid: ‘Gevoel van onrecht maakt me rebels’

interviewAnnemarie van Harn zette half september een post op LinkedIn waarin ze haar twijfels over het vaccinatiebeleid uitsprak. ,,Ik heb me nog niet laten vaccineren”, schreef de directeur van GGZ Centrum Wageningen. Omdat ze nadat ze zelf corona had gekregen, eind 2020, voor de gezondheid van haar zelf én die van anderen het niet nodig vond.

20 reacties

 • Son Croonen

  1 jaar geleden
  Ik wil graag vanuit dankbaarheid regeerden. Het is zo enorm waardevol dat u zich hierover uitspreekt, en ik hoop oprecht dat veel mensen u zullen volgen. We moeten idd weg blijven uit de polarisatie, terug naar de verbinding. Dank u wel!
 • Wim de Rijk

  1 jaar geleden
  Vaccineren doe je voor jezelf. Je zou ook nog kunnen zeggen dat je de zorg ontlast, maar de overbelasting is, is mede veroorzaakt door 10 jaar Rutte. En wat betreft die QR-code... Gevaccineerden kunnen het virus bij zich dragen en anderen besmetten. Alleen na testen kun je zeggen dat iemand het virus niet bij zich draagt op dat moment. Door gevaccineerden en geteste ongevaccineerden beiden de QR-code te geven: ziekenhuisopnames van ongevaccineerden en hen bij wie het vaccin niet (meer) werkt.
 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  Deze mevrouw maakt met haar opvattingen op zichzelf al een discussie over de juistheid of zij directeur van een GGD kan zijn noodzakelijk, maar door ook nog eens dit interview te geven verdient mevrouw om ontslagen te worden. Op haar stoel kan niet iemand zitten met dergelijke opvattingen. Omdat ik - niet onverwacht - lees dat mevrouw tot een bepaald kerkgenootschap behoort, stel ik voor dat ze daar vervolgens aan de slag gaat en dus niet meer door de GGD betaald hoeft te worden.
 • Paul David

  1 jaar geleden
  GGZ is geen GGD
 • Hennie de Haas

  1 jaar geleden
  Op staande 🦶...