Grote schoonmaak voor stadsgracht Wageningen

VIDEOWAGENINGEN - Enkele tientallen Wageningers hebben zondagochtend de stadsgracht weer een stukje schoner gemaakt.

9 reacties

 • Armand Mauritz

  4 jaar geleden
  Gemeente moet dit oppakken want een mooie gracht wil iedereen. Dit kost inderdaad geld en waar haal je dat vandaan? Het fietspad speciaal voor studenten zou geschrapt kunnen worden, dan heb je geld voor de gracht.Maar ja, dat zal wel weer niet kunnen omdat dat potje een andere bestemming heeft.
 • MB1

  4 jaar geleden
  David mijn hoop is als het netje er uit ziet dat het dan langer netjes blijft. (Dat is het wel als het schoon gemaakt is).
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Als het om natuur en groen gaat dan hebben ze bij de nieuwe coalitie zo ergens een potje geld gevonden toch? En anders gaat volgend jaar de OZB gewoon weer 13% omhoog... 
 • David

  4 jaar geleden
  Ik ben voor. :) Goeie reactie Dirkie. 
 • Dirkie

  4 jaar geleden
  Precies @David. Mensen gooien zo makkelijk van alles en nog wat van zich af. Maar in de gracht ligt ook een massa blad en takken te rotten waardoor de gracht zelf ook in staat van ontbinding is. Flink baggeren, mooie waterplanten (lelies bijvoorbeeld) en de visstand op peil brengen. Dan ontstaat weer een biologisch evenwicht en is Wageningen een juweel rijker. En ja, dat kost wat, maar dan heeft (de burger van) Wageningen ook wat moois i.p.v. wat stinkends!

De Vallei