Handhavers hebben handen vol aan gevaar op water, recordaantal brugspringers in regio

videoWAGENINGEN - Handhavers als de politie en Rijkswaterstaat hebben hun handen vol aan recreanten die gevaarlijke taferelen veroorzaken op rivieren en plassen in de regio. Gemeenten langs de Rijn bij Wageningen maken zich zorgen over de hoge snelheden die jetski’s, speedboten en waterscooters geregeld bereiken.

13 reacties

 • Elvis

  2 jaar geleden
  In beslag nemen en een vette bekeuring. Deze stoerdoenerij dient verboden te worden.
 • Fred

  2 jaar geleden
  Gebrek aan logica in het verhaal:  het gaat over Wageningen dat een lagre snelheid op de rivier de Rijn wil en daar zoveel journalisten verhaaltjes over wil laten schrijven. En dan wordt als voorbeeld aangehaald een speedboot bij Heerewarden, een dorp dat ligt tussen de Maas en de Waal. Je zou die journalist een goede voetreis van Heerewaarden naar Randwijk toewensen.
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Hoge boete, dan gaat dat kicken er wel af!
 • Cornelis .Hendriks

  2 jaar geleden
  Rijen doe je op straat, varen doe je op het water
 • Biker

  2 jaar geleden
  Wat je op het water ziet gebeuren is feitelijk als overal waar het fout gaat qua gedrag een afspiegeling van de maatschappij. Het word steeds erger. Als ik in m'n bootje relax zit te vissen komen er van die klapmongolen met hun jetski op 3 meter met 80/h voorbij razen om te laten zien hoe stoer ze zijn. En gewoon puur om te kwallen. Aanpakken die gasten!
 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

De Vallei