Bij enkele winkels in de Wageningse Hoogstraat hebben ze het shoplicht-systeem als alternatief voor het winkelen op afspraak. Als het shop licht op groen staat mag winkelend publiek binnenkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij enkele winkels in de Wageningse Hoogstraat hebben ze het shoplicht-systeem als alternatief voor het winkelen op afspraak. Als het shop licht op groen staat mag winkelend publiek binnenkomen. © Herman Stöver

Het ‘shoplicht’ blijft staan in Wageningen: ‘Het is een gigantische oplossing’

WAGENINGEN - Ook na  woensdag, wanneer door versoepelingen het shoppen op afspraak niet meer verplicht is, blijven de ‘shoplichten’ bij veel Wageningse winkeliers in de etalage staan. ,,De mensen hoeven nu niet aan mij te vragen of er wel of niet plek is.’’

0 reacties

 1. Wandelen in het vogelparadijs in nieuwe natuur tussen Wageningen en Bennekom
  PREMIUM
  wandelcolumn
  1

  Wandelen in het vogelpara­dijs in nieuwe natuur tussen Wageningen en Bennekom

  Even uitwaaien, bewegen, je gedachten verzetten in de natuur, zeker in deze tijd is dat voor veel mensen belangrijk. Maar het zal niemand ontgaan zijn, het is druk in de natuur. Speciaal voor De Gelderlander heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen tien wandelingen door onze mooie provincie uitgezocht die bijzonder de moeite waard zijn en waar het niet zo druk is. Margot Ribberink (weervrouw) en Ap Dijksterhuis (psycholoog), beiden verwoed wandelaar, liepen de routes en delen hun ervaringen.
 2. Extra bistrotafeltjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca
  PREMIUM
  2

  Extra bistrota­fel­tjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca

  Sinds de terrassen eindelijk weer open mogen, laat de zon het afweten. Daarom zullen voor veel horeca-ondernemers de inkomsten van hun tafels en stoelen buiten nog tegenvallen. Maar de verkoopindustrie rondom het terras heeft zelden zo goed gedraaid. Nog snel wat terrasverwarmers aanschaffen? Extra bistrotafeltjes nodig? Vergeet het maar: ,,Alles is op. Het is heel extreem.”
 1. Meer dan honderd NEC-fans moedigen ploeg aan voor play-offs
  Play

  Meer dan honderd NEC-fans moedigen ploeg aan voor play-offs

 2. Grote teleurstelling bij De Graafschap: 'Dit doet heel erg pijn'
  Play

  Grote teleurstel­ling bij De Graafschap: 'Dit doet heel erg pijn'

De Vallei