Naast de sterflat aan de Bornsesteeg in Wageningen moet een nieuw studentencomplex verrijzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Naast de sterflat aan de Bornsesteeg in Wageningen moet een nieuw studentencomplex verrijzen. © Google Streetview

Idealis wil minimaal 350 kamers bouwen aan de Bornsesteeg in Wageningen

WAGENINGEN - Studentenhuisvester Idealis wil bouwen aan de Bornsesteeg in Wageningen, tegenover Campus Plaza, naast de sterflat. Het gaat om minimaal 350 kamers, waarvan een derde zelfstandige woningen moeten worden. Twee derde deelt sanitair en keuken.

7 reacties

 • Wageningen

  2 jaar geleden
  Dichtbij of net op het campus. Goed zo, wordt eindelijk de betekenis van het woord campus uitgevoerd.
 • Daaaaaaaaaaavid

  2 jaar geleden
  Idealis een studentenhuisvester die aandacht heeft voor studentenwoningen? Het zal toch niet waar zijn. Als meneer of mevrouw Jansen klachten heeft moet hij of zij wel bij de juiste deur gaan blaffen en niet studenten de schuld geven. 
 • Jansen

  2 jaar geleden
  Idealis bezit wel degelijk huurwoningen voor niet studenten. Beiden Bassecour torens ,inclusief de zijvleugels alsmede huizen aan de Herenstraat ,ook huizen aan het Salverdaplein ,zijn eigendom van Idealis .Of zou nog woningen bezitten weet ik niet zo ,maar ik vermoed van wel .
 • Martin

  2 jaar geleden
  Marco goed geconstateerd. Echter als ik het bericht nog eens doorlees en het mij probeer voor te stellen, zie ik juist iemand die door de woningstichting niet goed ge serviced word, en daardoor reageert op de extra extra aandacht voor , inderdaad weer meer studenten. Ik denk dat de persoon zich ongelukkig uitdrukt.  Soms moet je tussen de regels doorlezen om te zien wat er bedoeld word.
 • Mart

  2 jaar geleden
  Prima initiatief, alle studenten bij elkaar. Ruimte in de stad qua woningen.

De Vallei