Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Identiteit van onwel geworden hardloopster in Wageningen is bekend

WAGENINGEN - De identiteit van de hulpbehoevende hardloopster die in Wageningen onwel werd is bekend. Dat meldt de politie zaterdagavond op sociale media. De vrouw werd zaterdagmorgen door een voorbijganger gevonden op de Zoomweg in Wageningen. 

Zij had medische hulp nodig, werd behandeld door de gealarmeerde hulpdiensten en overgebracht naar het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. Omdat de vrouw niet bij kennis was en geen identiteitsbewijs bij zich had, tastte de politie lange tijd in het duister over haar identiteit. Na urenlang zoeken is duidelijk geworden om wie het gaat. 

Via sociale media vroegen agenten om hulp. De familie van de vrouw is in kennis gesteld. De politie doet geen mededelingen over haar gezondheidstoestand. Ook bedankt de politie iedereen voor het meedenken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei