Volledig scherm
Judith Alkema. © Herman Stöver

Ik kom voor de ecologie

VALLEIVOLKJudith Alkema heeft heel bewust voor Wageningen gekozen voor haar masterstudie. 

,,Ik ga Environmental Sciences studeren. Dat spreekt mij erg aan omdat het allemaal zo belangrijk is en nog veel belangrijker gaat worden. Ecologie en duurzaamheid, het zijn begrippen waar ik echt iets mee heb en waar ik mij dus verder in wil verdiepen. Dan kan ik mijn standpunten straks beter onderbouwen. Nou, ik heb dus inmiddels begrepen dat je daarvoor in Wageningen moet zijn. Dus hier ben ik, vol overtuiging.’’ Ze komt van Texel: ,,Ik heb gelukkig een tijdelijke kamer gevonden. Vanaf september woon ik dus hier en ik ga er vanuit dat ik dan mooi de tijd heb om iets definitiefs te vinden. Ik zie er wel naar uit.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 672.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei