Net als alle andere jaren komt SInterklaas naar Wageningen. Deze keer alleen niet met de boot. Hier poseert hij met kinderen in het WICC, waar hij vroeger zijn eigen Sinterklaashuis had.
Volledig scherm
Net als alle andere jaren komt SInterklaas naar Wageningen. Deze keer alleen niet met de boot. Hier poseert hij met kinderen in het WICC, waar hij vroeger zijn eigen Sinterklaashuis had. © Cord Otting

Intocht Sinterklaas in Wageningse haven gaat dit jaar niet door

WAGENINGEN - Sinterklaas komt dit jaar niet met zijn boot aan in de haven van Wageningen. Dit heeft de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) na nauw overleg met de gemeente Wageningen gisteren bekendgemaakt. 

  1. 95.000 bezoekers genieten van relaxte wedergeboorte van het Bevrijdingsfestival in Wageningen
    PREMIUM
    1

    95.000 bezoekers genieten van relaxte wederge­boor­te van het Bevrij­dings­fes­ti­val in Wageningen

    Als er een woord van toepassing is op het Bevrijdingsfestival 2022, dan is dat relaxt. Het organiserende Wageningen45 schat dat 90.000 tot 95.000 bezoekers genoten van een gezellige drukte van muziek en andere voorstellingen op veertien podia en het defilé. Politie en beveiligers hadden een rustige dag. Ondanks het gebrek aan grote namen en mede dankzij het mooie weer liep Wageningen beheersbaar vol.

De Vallei