Jolanda Ruisch van Joja's Sportprijzenpaleis en Feestartikelen, voorheen Het Masker, sluit mede door de coronacrisis de deuren.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda Ruisch van Joja's Sportprijzenpaleis en Feestartikelen, voorheen Het Masker, sluit mede door de coronacrisis de deuren. © Herman Stöver

Jolanda gaat de blije gezichten in haar feestwinkel missen: ‘De deur blijft dicht, het spaargeld is op’

WAGENINGEN - Voor Jolanda Ruisch, eigenaresse van JoJa’s Sportprijzenpaleis, valt er weinig te vieren. Haar feestwinkel heeft de coronacrisis niet overleefd. ,,De deur blijft dicht. Het spaargeld is op.’’

3 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Willem Overeem hier heeft Rutte wel degelijk mee te maken.
 • Willem Overeem

  2 maanden geleden
  Hier heeft Rutte weinig mee te maken. De eigenaresse gaf eerder al aan dat de verkopen terug liepen. Daarbij kan zij NOW, TVL en Tozo aanvragen.
 • P. Looyenga

  2 maanden geleden
  Met dank aan het afbraak beleid van Rutte. Het is toch niet meer uit te leggen dat je voor dit soort artikelen wel naar de supermarkt mag, maar zo'n eigen zaak binnenwandelen moet verboden blijven want dat is dan ineens levensgevaarlijk. Ik geloof steeds minder in de ernst van de Corona crisis, de enige die ik wel duidelijk herken is de ernst van het onderdrukken.
 1. Buurt voelt zich belazerd bij nieuwbouwplan in Wageningen
  PREMIUM
  2

  Buurt voelt zich belazerd bij nieuwbouw­plan in Wageningen

  WAGENINGEN - Al jaren wordt er gesproken over nieuwbouw op de Churchillweg en de Spelstraat in Wageningen. Maandag begint de behandeling daarvan in de gemeenteraad. Het plan voor negentig twee- en driekamer appartementen is een schrikbeeld voor de buurtbewoners. Met de moed der wanhoop, zoals ze dat noemen, schreven ze eind vorige maand een brief aan burgemeester en wethouders om het plan in deze vorm te schrappen. Zonder succes.
 1. Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger
  Play

  Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger

 2. Arnhem loopt uit voor stille tocht doodgestoken Eduard
  Play

  Arnhem loopt uit voor stille tocht doodgesto­ken Eduard

De Vallei