Jonge asielzoeker (22) verdronken tijdens het zwemmen in Nederrijn bij Wageningen

Met video | updateWAGENINGEN - Langs de Nederrijn bij Wageningen is zaterdagmiddag tijdens een grote zoekactie het lichaam van een 22-jarige man uit Wageningen gevonden. Hij is volgens de politie kort daarvoor verdronken tijdens het zwemmen. Het gaat om een asielzoeker.

10 reacties

 • Lin Bakker

  2 weken geleden
  Vreselijk voor de jongeman en zijn familie Weer een aspect waarom asielindustrie niet aa sluit op onze democratie. Te weinig kennis en respect vaak voor ons land. Deze asielzoeker had gewaarschuwd moeten worden door zijn inburgeraars, het COA, de gemeente, Vluchtelingenwerk en al die machtige geldslurpers die hun plichten niet erkennen, hun werk niet goed uitvoeren. Leg ze eens uit wat gebruikelijk is in Nederland. Respect en regelgeving. Plichten. Niet slechts een walhalla aan rechten en vrijh
 • Maria Wijnia

  1 maand geleden
  Een beetje hart en soul mensen. dit is toch gewoon heel verdrietig! En zeg nou zelf, wie heeft nooit iets onverstandigs gedaan toen ie jong was
 • Simon Janssen

  1 maand geleden
  Als je niet goed kan zwemmen, moet je daar niet in het water gaan, ook een asielzoeker wordt geacht een beetje verstand te hebben.
 • gejah nijman

  1 maand geleden
  In dit geval hadden anderen hem hier op moeten attenderen. Iemand die net in nederland is, en nb uit Irak komt, kan dat absoluut niet weten. Waarschijnlijk kon hij ook niet eens goed zwemmen. Dat is daar niet heel gebruikelijk.
 • Irma Rebel

  1 maand geleden
  Nadine, Ik vind jouw opmerking misplaatst wij wonen aan de Rijn en iedereen weet dat het levensgevaarlijk is. Zelfs met je honden is het levensgevaarlijk. Maar er komen hier zoveel buitenlanders vissen en die letten ook niet op. Iedereen moet weten dat het stromende water met onderstromingen levensgevaarlijk is.

De Vallei