Volledig scherm
Foto ter illustratie.

Jongen ‘lastiggevallen’ door man in Wagenings bos

WAGENINGEN - In Wageningen is op maandag 12 november een minderjarige jongen lastiggevallen door een nog onbekende man. Dat bevestigt de politie in Wageningen, die weinig nadere details kwijt wil over de zaak.

De jongen werd rond 13.30 uur aangesproken op de hoek van de Van Uvenweg en de Floralaan, meldt de politie. 

Daarna zijn ze samen weggefietst richting de Diedenweg aan de oostzijde van Wageningen. 

Onderzoek

In de omgeving van Sportpark De Zoom in het bos De Dorskamp is de jongen vervolgens ‘lastiggevallen’. De politie geeft geen details over wat er is gebeurd. Ook is geen leeftijd van het slachtoffer vrijgegeven. Van de dader is geen signalement bekend.  

Het slachtoffer wist er op een bepaald moment vandoor te gaan. Nadat de zaak werd gemeld, is direct een politie-onderzoek begonnen. 

In Wageningen gingen sinds afgelopen zaterdag geruchten dat er een zedendelict had plaatsgevonden. Er wordt gesproken over 'een man met een kinderzitje op zijn fiets'. De politie roept iedereen op die op de bewuste dag in de buurt is geweest of die camerabeelden zou kunnen hebben op om contact op te nemen. 

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei