Julianastraat in Wageningen in actie tegen mogelijke sloop

videoWAGENINGEN - De huizen in de Julianastraat in Wageningen zijn dringend aan onderhoud toe. Woningcorporatie de Woningstichting wil slopen en nieuwbouwen. Bewoners gaan in meerderheid voor renovatie. 

4 reacties

 • Hennie Brouwer

  7 maanden geleden
  Nostalgie maar dat betekent nog niet dat het afgelopen roken moet worden. Typerend is aan weerszijden van de weg het hofje met karaktistieke woningen. Laten staan. Er is al zoveel weg in Wageningen. Kijk eens naar de Geertjesweg en achterliggende Patrimonium. Niet 1 rij woningen kon blijven staan ter herinnering aan arbeiderswoningen. Waar zie je die nog in Wageningen?  Een paar in de Irenebuurt. Plukjes in de bloemenbuurt. Maar verder. Liever kwijt als rijk en later spijt. Dan hebben we alleen de foto's nog. 
 • Mart

  7 maanden geleden
  We hebben er ook jaren gewoond, bij het poortje. Toen bestond de bandenbeurs, Mulder de kruidenier, vd weerd de visboer en jaap de elzenaar. Bij zn moeder kocht je heel vroeger gasmuntjes.
 • Daaaaaaaaaaavid

  7 maanden geleden
  Ik zou het wel weten als ik een bewoner was. Een tochtige oude woning verruilen voor een grotere woning die minder kost. Wel jammer trouwens dat er niet wat extra woningen bijgebouwd worden. 
 • Sympathiekdroog

  7 maanden geleden
  Waarom mogen die mensen niet even reageren? Ik wed dat ze het allemaal heel goed kunnen zeggen! Nou mis ik het leukste stuk.
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

De Vallei