Volledig scherm
Louis van Roekel (links) en Freek Krouwel kregen een lintje opgespeld door burgemeester Geert van Rumund (rechts). © Guy Ackerman

Karig lintjesbuitje in Wageningen

LintjesregenWAGENINGEN - Wageningen is traditioneel geen plaats waar veel onderscheidingen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Ook dit jaar werden slechts twee personen onderscheiden voor hun jarenlange inzet voor de samenleving. Beiden werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Geert van Rumund reikte de lintjes uit in de raadzaal van het stadhuis in Wageningen. 
Freek Krouwel kreeg een lintje vanwege zijn verdiensten voor de samenleving op het terrein van zorg. Hij is nog steeds op 80-jarige leeftijd actief voor het Interkerkelijk Diaconaal Informatiepunt, Buurtpunt Noord-West en de Grote Kerk. Louis van Roekel kreeg de koninklijke onderscheiding onder meer vanwege zijn grote inzet voor  voetbalvereniging SKV. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei