Extinction Rebellion is actief in Wageningen
Volledig scherm
Extinction Rebellion is actief in Wageningen © Extinction Rebellion

Klimaatmars trekt vrijdag door Wageningen

WAGENINGEN - Extinction Rebellion Wageningen, een groep die actie voert tegen het verdwijnen van planten- en diersoorten en de opwarming van de aarde, houdt vrijdag een klimaatmars vanaf de Wageningen Campus naar het stadhuis op de Markt. 

11 reacties

 • Roy

  2 jaar geleden
  Tsja, een goed voorbeeld van fake news. NL is helemaal niet het braafste jongetje van de klas, maar jij pruttelt uiteraard die walgelijke Baudet na, die ventileert aan de lopende band onzin.
 • Roy

  2 jaar geleden
  Echt, dit soort reacties maken duidelijk dat er nog veel werk te verzetten is. Gelukkig is er voor de armzaligen van geest de PVV of FvD. Voor degenen die niet (meer) stemmen hebben we de gele hesjes uitgevonden. Ik ben blij dat er mensen zijn die wel inzien dat het anders moet, willen we een toekomst op deze aarde hebben.
 • Dion

  2 jaar geleden
  Houd toch eens op met dat gedram! Ons land is al het braafste jongetje van de klas....ga naar India, Afrika, Azie om daar te drammen dan boek je veeeeeel meer resultaat.
 • Rvd

  2 jaar geleden
  Ook al zou er geen religie zijn. Landen willen dat de economie blijft groeien. Als de bevolking af zou nemen dan zou dat een ramp zijn voor de economie. Verder ben ik het helemaal met je eens. Ik heb momenteel trouwens nog een tweetakt brommer. Ik kan wel overstappen op elektrisch maar die tweetakt brommer zal waarschijnlijk nog lang in het rond blijven rijden op deze planeet.  
 • David

  2 jaar geleden
  Beste Mart. U bent onderweg naar uw werk tussen 13:00 en 16:30? Begrijpt u nu dat ik uw reactie raar vind? De mars zal misschien hinder brengen aan wat mensen die onderweg zijn, maar weinig daarvan zullen naar hun werk onderweg zijn.
 1. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

 2. Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'
  Play

  Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'

De Vallei