De Wageningse zangeres Lateesha Buitenkamp doet mee met de YouTube-aflevering van het programma 'Beste Zangers'.
Volledig scherm
PREMIUM
De Wageningse zangeres Lateesha Buitenkamp doet mee met de YouTube-aflevering van het programma 'Beste Zangers'. © AVROTRO

Lateesha uit Wageningen schittert in speciale aflevering ‘Beste Zangers’

WAGENINGEN - Een droom kwam uit voor Lateesha Buitenkamp: ze vloog naar Ibiza voor opnamen voor een YouTube-aflevering van het programma ‘Beste Zangers’. ,,Ik durfde eerst niet te kijken”, zegt de Wageningse.

Telefoontjes van diverse tv-programma’s, naar het Televizier-Ring Gala gaan en een zangopleiding in Kopenhagen volgen: de Wageningse zangeres Lateesha Buitenkamp (21) heeft het druk na haar deelname aan de YouTube-aflevering van het programma Beste Zangers. Desondanks blijft ze nuchter.,,Ik noem mezelf nog geen ster.’’

De aflevering was zaterdag te zien op YouTube. Amateurzangers- en zangeressen konden hiervoor auditie doen met een video waarin zij een nummer zongen dat afgelopen seizoen in Beste Zangers te horen was. Buitenkamp deed dat met het nummer Imagine van John Lennon en eindigde bij de beste zes.

Quote

Ik noem mezelf nog geen ster

Lateesha Buitenkamp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei