Volledig scherm
Liane uit Wageningen is de tweede Uitverkorene. © Q-music

Liane uit Wageningen is de tweede Uitverkorene en wint 10.000 euro

VIDEOWAGENINGEN - Met het spel ‘De Uitverkorene’ van Q-music heeft Liane (36) uit Wageningen 10.000 euro gewonnen. Ze deed mee, zonder het te weten. En ze kon het bedrag winnen door zichzelf te herkennen. Dat deed ze binnen de tijd.

Liane is de tweede persoon die 'de uitverkorene’ is. De eerste winnaar van 10.000 euro was Daniel.

Totaal willekeurig

Met het spel wordt een totaal willekeurig persoon uitgekozen en gevolgd door een detective. Met een soort ‘wie is het’-aanwijzingen wordt vervolgens van alles over deze persoon de ether in geslingerd.

Zo kreeg Liane hints als: je hebt een leren jasje, je woont in Wageningen en je draagt af en toe een witte sjaal. Zelfs Marco Borsato werd ingezet om te zeggen dat Liane hem volgde op Instagram.

Hoe het spel bij Liane kwam, is ook geheel willekeurig. Zo is te zien op de site van Q-music dat er een luchtbuks, stok kaarten en een verloren telefoon aan te pas komen om de kandidaat te bepalen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei