Volledig scherm
Mathilde Maijer in januari van dit jaar. © Herman Stöver

Lintje voor Mathilde Maijer bij afscheid Wageningse gemeenteraad

WAGENINGEN - Mathilde Maijer is dinsdagavond laat benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Geert van Rumund speldde haar de bijbehorende versierselen op tijdens haar laatste vergadering in de gemeenteraad van Wageningen.

Maijer, lid van de PvdA, kreeg de koninklijke onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor de raad. Ze was gemeenteraadslid van 2006 tot en met dinsdagavond. Jarenlang was ze ook fractievoorzitter. Nadat de kadernota was goedgekeurd nam ze afscheid. Tijdens de laatste verkiezingen is Maijer gekozen als lid van het bestuur van waterschap Vallei & Veluwe

Petra van Amersfoort werd na het afscheid van Maijer benoemd tot haar plaatsvervanger in de gemeenteraad. Ze was eerder al raadslid van 2014 tot en met 2018. Bij de laatste verkiezingen verloor ze haar zetel.

Volledig scherm
Petra van Amersfoort © Gemeente Wageningen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei