Op de Markt in Wageningen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ernstige mishandeling plaatsgevonden. De politie zoekt getuigen. Let op: foto van de Markt is ter illustratie. De horecagelegenheden op de achtergrond hebben niets te maken met het geweldsincident dat afgelopen weekend plaatsvond.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Markt in Wageningen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ernstige mishandeling plaatsgevonden. De politie zoekt getuigen. Let op: foto van de Markt is ter illustratie. De horecagelegenheden op de achtergrond hebben niets te maken met het geweldsincident dat afgelopen weekend plaatsvond. © Gert Budding | Unsplash

Man (19) toegetakeld door bekende 'raddraaiers' in Wageningen: ‘Belaagd en eerste hulp gekregen, daarna opnieuw aangevallen’

Een 19-jarige man is ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij in Wageningen, in het uitgaanshart van de stad. Het incident gebeurde afgelopen weekend. ,,Het is een bekend groepje, dat vaker voor overlast zorgt”, zegt Tuncay Topal, eigenaar van Pub Sixty One.

9 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Wordt eens tijd voor echte straffen, niks taak- en werkstraffen. Gewoon een werkkamp in, je kop houden, 3 x per dag sober eten, niks leuks. Overall aan, en rubber slippers Niks statusverhogende dure kleding ect, Niks spel en sport. Afzien, dan denken ze misschien eens na En weer? dubbele straf en weer? vier dubbel Goedkoop en efficient die oplossing
 • Bewoner Wageningen

  2 maanden geleden
  Camera's hangen op de markt lijkt me ook onvermijdelijk. Zolang het er maar veiliger van wordt. Het zal ongetwijfeld een geldkwestie zijn waarom de Gemeente Wageningen dit niet doet. Ze bedenken immers elke week een nieuwe functie op het gemeentehuis, je ziet dan vacatures voorbij komen met de meest vage functieomschrijvingen. Dat ze nog geen werkplekken tekort komen verbaast me.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  De politie heeft stopgesprekken gehad met de raddraaiers.
 • Ed Schol

  2 maanden geleden
  Bekend groepje heeft blijkbaar nooit de consequenties ondervonden van dit soort gedrag. Ze vinden het blijkbaar normaal om iemand ernstig te verwonden. Hier is werk aan de winkel voor onze bestuurders en rechters.
 • Martin Woudenberg

  2 maanden geleden
  Heeft met de privacy niets te maken, in Ede is hangen het centrum en museumplein vol met camera's, daar gebeurt ook wel wat maar dan duikt de politie er gelijk op. Dus in Wageningen is het een geld kwestie.
 1. Zoveel hondenbelasting betaal je in jouw gemeente (en de verschillen zijn groot)
  PREMIUM

  Zoveel hondenbe­las­ting betaal je in jouw gemeente (en de verschil­len zijn groot)

  In de provincie Utrecht zijn grote verschillen tussen gemeenten als het gaat om de hondenbelasting. Zo ben je in De Bilt meer dan honderd euro kwijt voor het bezit van een viervoeter, maar in Nieuwegein is de belasting juist afgeschaft. En wie denkt dat de gemeentelijke heffing leidt tot schonere stoepjes heeft het mis. Want, zo stellen onderzoekers: belasting zorgt juist voor méér ontlasting.
  Rhenen