Volledig scherm
Apparatuur uit een drugslab, archieffoto ter illustratie. © Bert Jansen

Mannen uit Wageningen, Arnhem en Renkum gepakt in noordelijk gelegen drugslab

Drie Gelderse mannen zijn gisteren aangehouden bij een inval in een drugslag in het Drentse Odoornerveen. Het gaat om een 30-jarige man uit Arnhem, een 42-jarige man uit Wageningen en een 56-jarige man uit Renkum.

De inval vond woensdagochtend plaats in een schuur achter een boerderij in Odoornerveen. De boerenschuur  bleek een werkplaats voor fabricatie van drugs te zijn.

De aanhoudingen gingen niet zonder slag of stoot; de Drentse politie moest speciale maatregelen nemen om ter plekke gevaarlijke honden op afstand te houden. 

Uit onderzoek is gebleken dat in de schuur synthetische drugs werden geproduceerd. Om welke drugs het exact gaat is niet bekend. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijk Team Forensische Opsporing (LTFO), is ter plekke geweest om het drugslab te onderzoeken en ontmantelen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei