Volledig scherm
PREMIUM
Masood Eslami. © Sven Menschel

Masood doet graag iets voor de stad waar hij gelukkig is

VrijdaginterviewNieuwkomers moeten volgens Masood Eslami twee keer zo hard werken om zich te bewijzen. ,,Maar ze worden als het goed gaat ook dubbel beloond. Mijn Wagenings Erezilver is daar een voorbeeld van.”

Naast het ondernemerschap zet Masood Eslami zich als vrijwilliger in voor tal van organisaties en evenementen in Wageningen. Toch blijft hij nauw betrokken bij zijn geboorteland Iran. Voor een gehandicaptenhuis in de stad Qaem Shahr houdt de stichting Wageningen City of Cultures, waarvan Eslami voorzitter is, morgen een benefietavond in de bibliotheek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Dode en twee gewonden bij steekincident in beschermde woonvorm in Wageningen
    VIDEO

    Dode en twee gewonden bij steekinci­dent in beschermde woonvorm in Wageningen

    WAGENINGEN - Bij een steekincident in een zorginstelling aan de Morel in Wageningen zijn deze woensdagavond een dode en twee gewonden gevallen. Volgens de eerste getuigenverklaringen zou een bewoner van het begeleid-wonen-project twee begeleiders met een mes hebben aangevallen. Het derde slachtoffer zou mogelijk een andere bewoner van het begeleid-wonenhuis zijn. De politie wil dat nog niet bevestigen.

De Vallei