Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Matrixborden moeten sluipverkeer A12 weren uit Wageningen

WAGENINGEN/ EDE - Wie vanaf de A50 via Wageningen naar de A12 bij Ede rijdt is qua kilometers uiteraard beter af. Maar een ommetje over de A50 en A12 via knooppunt Grijsoord levert wel een tijdwinst van 3 minuten op. Digitale borden op A50 en A12 moeten automobilisten daarop gaan wijzen.

24 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  fietser neem ik aan?
 • Sverre Gaffelbaard

  4 jaar geleden
  Bedankt voor het compliment David. Maar ik nam het eigenlijk op voor die leverancier die juist in Wageningen zijn goederen moet afleveren. Maar als er bij iedere afslag een 'rood kruis' staat, waar moet hij dan heen? Plaatsen langs een snelweg zijn al snel slachtoffer van sluipverkeer en konden daar al eerder maatregelen voor treffen. Bijvoorbeeld...., de A30 was vroeger de N30 (Barneveld tot Ede) wilde je vanaf de A1 naar Arnhem koos men deze richting..
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ik heb alle voorgaande niet gelezen, maar wat te denken van het verkeer wat via de Bennekomseweg in Heelsum/Renkum  naar A50/A12 rijd. Is dit ook in het onderzoek meegenomen?????
 • David

  4 jaar geleden
  Met deze opmerking laat u nu net het probleem zien in de huidige samenleving. Geen rekening meer houden met elkaar, maar het recht nemen voor eigen gewin. Totdat iemand anders zo beredeneerd ten nadelen van u zelf,  dan is het opeens niet best vermoed ik. Toch?
 • David

  4 jaar geleden
  Alle wegen van en naar Wageningen 60 km per uur maken. En nog meer natuurlijk sturen maatregels. Mensen gaan vanzelf anders reizen als iets beter kan. En een beetje bijsturen hierbij is niet verkeerd denk ik. We hebben al genoeg geld gegeven aan de olie landen tenslotte.