ME houdt tientallen voetbalsupporters aan na demonstratie in Wageningen; enorme politie-inzet

video fotoserie updateWAGENINGEN - In Wageningen is zaterdagmiddag een grote groep demonstranten aangekomen uit Utrecht. Op en rond het 5 Meiplein is het tot confrontaties met de mobiele eenheid gekomen. Tientallen demonstranten zijn aangehouden. Er was een enorme politiemacht in de bevrijdingsstad aanwezig. 

47 reacties

 • 1g2l30

  1 jaar geleden
  Ja wie niet luisteren wil moet het maar voelen de me doet zijn werk
 • Roy

  1 jaar geleden
  Misschien moet je je eens wat beter informeren voordat je dit soort onzin uitkraamt. Inderdaad, de anti-racisme demonstraties waren aangevraagd, deze bijeenkomst/demonstratie niet. Daarnaast staan deze heren te dicht op elkaar. Kortom, genoeg reden om op te treden.
 • W. Peters

  1 jaar geleden
  Is toch hetzelfde?
 • mar

  1 jaar geleden
  Ik ben voorstander van ingrijpen als de openbare orde verstoord dreigt te worden. En dat mag wat mij betreft met harde hand, als de politie gefilmd wordt of dat ze de politie een grote waffel geven of denken aan te kunnen raken! Ik ben onderhand doodziek van al die groeperingen die zo nodig moeten gaan demonstreren als ze het ergens niet mee eens zijn. Dat geldt voor blm, kozp, de boeren die nu bezig zijn, Co2, enz. enz. Bij mij wekt het weerzin op en zeker geen begrip!! Ben er he-le-maal klaar mee. Ga wat nuttigs doen met je leven.....werken ofzo!!
 • Ook

  1 jaar geleden
  Er was geen toestemming verleend voor deze demonstratie.

De Vallei