Verkeersdrukte op de Mansholtlaan in Wageningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkeersdrukte op de Mansholtlaan in Wageningen. © Herman Stöver

Meer dan 4300 handtekeningen tegen de campusroute in Wageningen

WAGENINGEN - Meer dan 4300 handtekeningen tegen de campusroute in Wageningen. ,,En die zijn lang niet alleen van bewoners uit Noordwest’’, zegt Peter Spitteler, voorzitter van Wageningen Goed op Weg. 

7 reacties

 • Chris Vos

  6 maanden geleden
  Inmiddels heeft ook de Wageningse gemeenteraad zich uitgesproken tegen de Campusroute. U mag raden: hoeveel raadsleden en steunfractieleden wonen er in de wijk NoordWest? Antwoorden mag u insturen naar de Gelderlander voor de hoofdprijs!
 • Paul Ven

  6 maanden geleden
  Uitstellen ! Momenteel zijn er helemaal geen file's en zeer waarschijnlijk zullen mensen een aantal dagen per week thuis blijven werken en zijn er geen aanpassingen nodig. 
 • David

  7 maanden geleden
  Oops. Dacht echt dat je een zelf een grapje maakte Peetsju. Omdat het overkwam als een nogal cynische vraag. Maar goed. A. Zoek het op. B. Vraag om je heen. C. Lees de Gelderland D. Begin er zelf 1. E. Zet het op een sosiaal medium. F. Vraag vrienden en familie om te helpen. Dan!
 • BillytheKing

  7 maanden geleden
  Zelf uit je luie autostoel komen en organiseren.....
 • peetjuh001

  7 maanden geleden
  Tja , er is nu eenmaal een groep mensen die ergens op reageren om het reageren . Helaas is deze groep , van een dusdanig " denk niveau " dat  ze niet echt serieus genomen kunnen worden . Heel jammer David . Maar ik wens je verder veel sterkte en succes met je leven .
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika gearriveerd op Schiphol
  Play

  Laatste vluchten vanuit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika gearri­veerd op Schiphol

De Vallei