Verkeersdrukte op de Mansholtlaan in Wageningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkeersdrukte op de Mansholtlaan in Wageningen. © Herman Stöver

Meer dan 4300 handtekeningen tegen de campusroute in Wageningen

WAGENINGEN - Meer dan 4300 handtekeningen tegen de campusroute in Wageningen. ,,En die zijn lang niet alleen van bewoners uit Noordwest’’, zegt Peter Spitteler, voorzitter van Wageningen Goed op Weg. 

7 reacties

 • Chris Vos

  2 jaar geleden
  Inmiddels heeft ook de Wageningse gemeenteraad zich uitgesproken tegen de Campusroute. U mag raden: hoeveel raadsleden en steunfractieleden wonen er in de wijk NoordWest? Antwoorden mag u insturen naar de Gelderlander voor de hoofdprijs!
 • Paul Ven

  2 jaar geleden
  Uitstellen ! Momenteel zijn er helemaal geen file's en zeer waarschijnlijk zullen mensen een aantal dagen per week thuis blijven werken en zijn er geen aanpassingen nodig. 
 • David

  2 jaar geleden
  Oops. Dacht echt dat je een zelf een grapje maakte Peetsju. Omdat het overkwam als een nogal cynische vraag. Maar goed. A. Zoek het op. B. Vraag om je heen. C. Lees de Gelderland D. Begin er zelf 1. E. Zet het op een sosiaal medium. F. Vraag vrienden en familie om te helpen. Dan!
 • BillytheKing

  2 jaar geleden
  Zelf uit je luie autostoel komen en organiseren.....
 • peetjuh001

  2 jaar geleden
  Tja , er is nu eenmaal een groep mensen die ergens op reageren om het reageren . Helaas is deze groep , van een dusdanig " denk niveau " dat  ze niet echt serieus genomen kunnen worden . Heel jammer David . Maar ik wens je verder veel sterkte en succes met je leven .
 1. Krijgt wereldkampioen Van Vleuten een eigen muurschildering in Wageningen? ‘Ze verdient iets eeuwigs’
  PREMIUM
  Poll

  Krijgt wereldkam­pi­oen Van Vleuten een eigen muurschil­de­ring in Wageningen? ‘Ze verdient iets eeuwigs’

  Voor de zoveelste keer heeft de Wageningse Annemiek van Vleuten de wielerwereld versteld doen staan. Zaterdag werd ze wereldkampioen. Met het einde van haar wielercarrière in zicht - eind 2023 stopt ze ermee - rijst de vraag: wat kan Wageningen doen om Van Vleuten op een gepaste manier te huldigen? Een muurschildering lijkt tot de mogelijkheden te behoren.