Volledig scherm
t.b.v. de Gelderlander DGFOTO / de ValleiWageningen 25/07/2018 Marian de Wit / Markt t.b.v. #ValleiVolkopdrachtnr. 192537 foto: Herman Stöver t.b.v. de Gelderlander DGFOTO de Vallei © Herman Stöver

Meer gehandicaptentoiletten gewenst in Wageningen

VALLEIVOLKWAGENINGEN - De Wageningse Marjan de Wit wordt gelukkig van het mooie zomerweer en zou heel gelukkig zijn als er iets uitgevonden zou kunnen worden wat haar spieren weer beter zou kunnen laten werken.

 ,,Maar voorlopig houd ik het maar meer reëel met de wens dat ook in Wageningen de bereikbaarheid van toiletten voor mensen met een handicap zou verbeteren. Want het is nu vaak een hindernisbaan, waar je ook komt. Het vereist, zo weet ik uit ervaring, heel wat stuurmanskunst om vanaf een terrasje op de Markt naar een aangepast toilet te komen'', zegt de Wit.. Zelfs in het gemeentehuis, daar zijn de deuren te smal voor mijn scootmobiel. Het is geen exclusief Wageningse probleem hoor, maar zullen we het hier eens aan gaan pakken?’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 660.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei