Met app goed eten redden van de vuilnisbak in Wageningen

VIDEOWAGENINGEN - Het oogde als een verlate pakjesavond, maandagochtend in restaurant Colors World Food op de Markt in Wageningen. Daar werd voedsel uitgepakt van Wageningse winkels en horeca dat nog prima is, maar anders vanwege het bereiken van de uiterste verkoopdatum weggekieperd zou zijn.

2 reacties

  • Tokkie

    3 jaar geleden
    En zo werken we gewoon mee aan meer winst voor de supermarkten. Immers, die willen geen lege schappen verkopen. Daarom ligt eind van de dag van alles en nog wat, vers, gebak, salades en vlees afgeprijsd in het schap.De AH speelt zelfs op de psychologie in met de melding 'weggooien is zonde' waarmee de consument een schuldgevoel wordt aangepraat als ze het overtollige niet kopen.Overigens waardeer ik het initiatief. Het is de achterliggende handel en winstmaximalisatie waar het probleem van overschot ligt. Voor de kleine beurs is dit dan weer mooi meegenomen.
  • Jansen

    3 jaar geleden
    Om te kunnen appen ,heb je kennis en apparatuur nodig. Er zijn mensen,die beiden niet hebben. En misschien zit daar wel de grootste groep bij,die dit voordeeltje het hardste kunnen gebruiken. Ik ga niet opsommen wie dat zijn. Dat spreekt voor zicht.

De Vallei