Hotelmanager van De Wereld Hans Hooft test de nieuwe tool.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotelmanager van De Wereld Hans Hooft test de nieuwe tool. © Sven Menschel

Met deze app kunnen we misschien toch zorgeloos uit eten in coronatijd

WAGENINGEN - Voor restaurants zijn de coronaregels straks duidelijk: 1,5 meter afstand houden, een maximum aantal bezoekers en mensen met klachten de deur weigeren. Maar wat als iemand toch besmet is? Daar is nu een speciale tool voor.

0 reacties

  1. Extra bistrotafeltjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca
    PREMIUM
    2

    Extra bistrota­fel­tjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca

    Sinds de terrassen eindelijk weer open mogen, laat de zon het afweten. Daarom zullen voor veel horeca-ondernemers de inkomsten van hun tafels en stoelen buiten nog tegenvallen. Maar de verkoopindustrie rondom het terras heeft zelden zo goed gedraaid. Nog snel wat terrasverwarmers aanschaffen? Extra bistrotafeltjes nodig? Vergeet het maar: ,,Alles is op. Het is heel extreem.”
  1. Auto rijdt voortuin in en vlucht weg met ander voertuig
    Play

    Auto rijdt voortuin in en vlucht weg met ander voertuig

  2. Relschoppers gooien met stenen, glas en fakkels bij stadion De Vijverberg
    Play

    Relschop­pers gooien met stenen, glas en fakkels bij stadion De Vijverberg

De Vallei