Volledig scherm
Mirjam de Vree met haar zoontje. © Herman Stöver

Met mijn zoon op de fiets

VALLEIVOLKDe Opheusdense Mirjam de Vree is vrijwel elke week te vinden op de Wageningse woensdagmarkt.

,Ik zie het als een uitstapje, elke keer weer. Het is hier plezierig en ik kom bijna elke keer op de fiets. Over het Opheusdenseveer en dan via de dijk naar de stad. Vaak neem ik kinderen mee, mijn eigen kinderen of zoals nu ook mijn jongere zusje. En deze zomer boffen we natuurlijk extra vanwege het mooie weer. Nu ben ik hier ook met mijn zoon Pierre. We doen wat boodschappen, kijken soms even in de stad en hebben het gezellig met elkaar. Dus als u aan mij vraagt waar ik nou gelukkig van word dan is het antwoord heel simpel: van dit, met mijn zoon op de fiets door de mooie omgeving waar wij mogen wonen.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 656.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei