Na dertig jaar macaroni voor de ganzen stond er een bord bij Helens deur: ‘Ik dacht: zijn die snotneuzen helemaal gek geworden?’

videoEen paar weken geleden plantte de gemeente Wageningen een metershoog bord voor het huis van Helen Monachimoff (87), in Wageningen beter bekend als het ganzenvrouwtje. ‘Verboden te voeren’ was de boodschap. Maar daar trekt de oudere dame zich niets van aan.

7 reacties

 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  P van de Kaa: heerlijk zulke reacties. Verdiepen zich niet in de gevolgen. Maar 30 jaar is gewoon te lang. Het ziet er allemaal leuk en aardig uit maar ondertussen wordt dit gedoogd en normaal gevonden. Het voeren is niet normaal. Beesten moeten zelf voedsel zoeken. Helaas wordt daar anders over gedacht.
 • jan janssen

  1 jaar geleden
  Ga toch huizen bouwen
 • C. v. Bergen

  1 jaar geleden
  Nu wil de gemeente daar een stokje voor steken. Deze aanhef van dit artikel klopt helemaal niet. De gemeente heeft het zelf al opgelost door er een ander bordje neer te hangen zodat deze mevr. gewoon de ganzen kan voeren. Graag niet meer zullen sensatie kopteksten plaatsen het is geen Story.
 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  Hou toch op en schei toch uit Hennie. Deze dame doet dit al 30 jaar. En er staat op het bord Geen brood. Dus het mag ook gewoon, macaroni met sla en kool.
 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  Deze mevrouw vergeet dat ze met dit gedrag ongedierte aantrekt. Dit zal ze wel tegenspreken. Maar aangezien er vaker opmerkingen over zijn gemaakt moet ze niet zo verrast en verontwaardigd doen.