De kledingbank in Ede.
Volledig scherm
De kledingbank in Ede. © Herman Stöver

Nieuw onderkomen voor kledingbank in Wageningen (en Ede)

WAGENINGEN - De kledingbank van Wageningen heeft een nieuw en groter onderkomen gevonden. En dat is ook goed nieuws voor Edenaren die hun kledingbank dicht zien gaan.

3 reacties

 • Bons

  3 jaar geleden
  Waar zitten ze nu , Mei 2019
 • Tineke Lehnkering

  3 jaar geleden
  Goedenavond. Hoe zit het met het nieuwe onderkomen van de Kledingbank in Wageningen ? Ik was hier deze week (in de Ireneschool !) en de medewerkster zei dat zij vanaf de zomer daar weg moeten en nog geen nieuw onderkomen hebben.
 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  Ik snap er helemaal niets meer van....er moeten wél MILJOENEN gestoken worden in een zgn. poppodium , hier in dorp Ede. Echt, ik begrijp het niet, zo krankzinnig het er hier aan toegaat !
 1. Gewoon alles zeggen of een beetje op je woorden letten? ‘Laten we niet doorslaan, anders zijn we zo terug in de Victoriaanse tijd’
  PREMIUM
  7

  Gewoon alles zeggen of een beetje op je woorden letten? ‘Laten we niet doorslaan, anders zijn we zo terug in de Victoriaan­se tijd’

  Het is vrijdag twintig jaar geleden dat politicus Pim Fortuyn werd vermoord vanwege zijn ideeën, onder meer over de islam en het vreemdelingenbeleid. Zijn moord zwengelde de discussie aan over vrijheid van meningsuiting. Sociale media hadden we nog niet destijds en de termen ‘woke’ en ‘cancelcultuur’ waren nog niet bedacht. Na een week waarin Nederland 22 plekken zakte op de ranglijst van persvrijheid en het bijna alleen maar ging over de uitspraken van presentator Johan Derksen, vroegen we bezoekers op het Wageningse Bevrijdingsfestival: durft u nog alles, altijd en overal te zeggen wat u vindt?

De Vallei