Volledig scherm
Bouwvakkers genieten van een Indische maaltijd na het bereiken van het hoogste punt. © Zinzia Zorggroep

Nieuwbouw Oranje Nassau’s Oord eind dit jaar klaar

videoWAGENINGEN/ RENKUM – De nieuwbouw van de psychogeriatrisch verpleeghuisafdeling van Oranje Nassau’s Oord op de grens van Renkum en Wageningen vordert gestaag. Intussen is het hoogste punt bereikt. 

Eind 2019 is de oplevering van de nieuwbouw en krijgt zorgverlener Zinzia de sleutel. Na schoonmaak en inrichting kunnen de bewoners begin 2020 verhuizen naar hun nieuwe appartementen, die volledig voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. Er komen 126 appartementen.

Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte

De bewoners, die tot de verhuizing in hun oude kamers blijven wonen, gaan wonen in veertien woongroepen met maximaal negen bewoners. Iedereen heeft een eigen bad- en woonkamer. Daarnaast komt er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Het nieuwe gebouw biedt volop ruimte aan mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers om hun werk goed te doen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei