Drukte op de rotonde Mansholtlaan / Droevendaalsesteeg bij de entree van de Wageningen Campus
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de rotonde Mansholtlaan / Droevendaalsesteeg bij de entree van de Wageningen Campus © Herman Stöver

Nijenoord Allee opeens toch weer in beeld naast Rondje Campus Wageningen

WAGENINGEN - De provincie Gelderland gaat toch onderzoeken of een goede bereikbaarheid van Wageningen mogelijk is door aanpassingen op de bestaande wegen. Eerder richtte de provincie zich alleen op de aanleg van het Rondje Campus oftewel de nieuw aan te leggen Campusroute ten rond de Campus.

6 reacties

 • J Kielekamp

  4 jaar geleden
  De WUR roept alsmaar om het verbeteren van haar bereikbaarheid met meer autoasfalt, maar doet er zelf niets aan om autogebruik van werknemers en studenten te verminderen. Gratis parkeren en alsmaar uitbreiden van parkeerplaatsen bevordert het autogebruik ook op korte afstand en daarmee de files. Campussen in bv. Nijmegen en Utrecht hebben de helft minder autogebruik door betaald parkeren en andere reiskostenvergoedingen. Laat de WUR zelf eens de handschoen opnemen! 
 • DenBelg

  4 jaar geleden
  Wageningen begint bij de Kielekampsteeg, beste Provincie. Tot daar hebben jullie, zesbaans, de breedste provinciale weg van Gelderland aangelegd. Jullie dromen ervan om die, zesbaans, door te trekken tot boven op de Berg, als n A12bis. We zullen echter bij de provinciale verkiezingen het juistr bolletje inkleuren. Dag, dromers!
 • Wageningen

  4 jaar geleden
  Wat is nu duur aan een tunnel, als de studenten veilig over en weer kunnen fietsen en het doorgaande autoverkeer misschien sneller kan doorstromen? Snellere doorstroming is ook beter voor omwonenden. Neemt niet weg dat er iets aan het fijnstof gedaan dient te worden.
 • Paul Ven

  4 jaar geleden
  Het lijkt de Brexit wel.
 • Mart

  4 jaar geleden
  En zo modderen we maar door

De Vallei