Herman Stöver
Volledig scherm
PREMIUM
© Herman Stöver

Nolensflat krijgt nergens duurzaamheidslening, gemeente schiet te hulp

WAGENINGEN - Om twintig koopflats aan de Nolensstraat in de Wageningse Nude van het gas af te krijgen en de woningen verder te verduurzamen wil de gemeente Wageningen garant staan voor een geldlening van bijna 1,4 miljoen euro. Het college is voor, de gemeenteraad moet zich er nog over buigen.

2 reacties

 • Een Gelderlander

  3 jaar geleden
  Wow! dat is nogal veel geld per woning! is er hier wellicht sprake van een typefout, en moet het 140 duizen euro zijn (dus 7000 per flat)?
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Voor 20 flats 1,4 miljoen, 70.000 per flat? Zal dan wel iets meer worden dan 75 euro per maand. Anyway, voor dat geld, of met een beetje meer, kun je ook 20 nieuwe flats bouwen.
 1. Chantal (41) is ernstig ziek en een behandeling van 50.000 euro is haar laatste strohalm: ‘Ik wil gewoon mijn leven terug’
  PREMIUM
  11

  Chantal (41) is ernstig ziek en een behande­ling van 50.000 euro is haar laatste strohalm: ‘Ik wil gewoon mijn leven terug’

  Die man is gek. Dat dacht Chantal Tiggelman (41) toen ze in 2014 door een neuroloog gediagnosticeerd werd met Multiple Sclerose (MS). Al tien jaar had ze vage klachten, maar aan MS was nooit gedacht. Een emotionele rollercoaster volgde, Chantal ging snel achteruit. Inmiddels is een stamceltransplantatie in het buitenland haar laatste strohalm, maar die kost 50.000 euro.

De Vallei