Herman Stöver
Volledig scherm
PREMIUM
© Herman Stöver

Nolensflat krijgt nergens duurzaamheidslening, gemeente schiet te hulp

WAGENINGEN - Om twintig koopflats aan de Nolensstraat in de Wageningse Nude van het gas af te krijgen en de woningen verder te verduurzamen wil de gemeente Wageningen garant staan voor een geldlening van bijna 1,4 miljoen euro. Het college is voor, de gemeenteraad moet zich er nog over buigen.

2 reacties

 • Een Gelderlander

  3 jaar geleden
  Wow! dat is nogal veel geld per woning! is er hier wellicht sprake van een typefout, en moet het 140 duizen euro zijn (dus 7000 per flat)?
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Voor 20 flats 1,4 miljoen, 70.000 per flat? Zal dan wel iets meer worden dan 75 euro per maand. Anyway, voor dat geld, of met een beetje meer, kun je ook 20 nieuwe flats bouwen.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

De Vallei