t.b.v. de Gelderlander DGFOTO / de ValleiWageningen 16/03/2019 bewoners wijk de Nude maken informatiebord over wat er in de toekomst met de wijk gaat gebeurenopdrachtnr. 200130 foto: Herman Stöver t.b.v. de Gelderlander DGFOTO de Vallei
Volledig scherm
t.b.v. de Gelderlander DGFOTO / de ValleiWageningen 16/03/2019 bewoners wijk de Nude maken informatiebord over wat er in de toekomst met de wijk gaat gebeurenopdrachtnr. 200130 foto: Herman Stöver t.b.v. de Gelderlander DGFOTO de Vallei © Herman Stöver

Nude-bewoners maken zelf een bouwbord

WAGENINGEN - Bewoners van de Wageningse wijk Nude hebben de actie NLdoet zaterdag aangegrepen om de aandacht te vestigen op de aanstaande grootscheepse renovatie van de wijk. Ze hebben zaterdag zelf een bouwbord gemaakt waarop ze zelf hebben aangegeven wat er allemaal gaat gebeuren. 

3 reacties

 • Willem Overeem

  4 jaar geleden
  Waarom moet de gemeente hier iets aan doen? Aan de ene kant wel klagen over het verhogen van de ozb maar het wel raar vinden dat de groenperkjes niet elke week worden geharkt? De bewoners van deze wijk kunnen zelf ook iets doen. Jammer dat dat blijkbaar maar 1 keer per jaar gebeurt en er een dure campagne (NLdoet) aan moet hangen..
 • Mart

  4 jaar geleden
  Kheb de bouw als kind zijnde meegemaakt, was vroeger een mooie groene wijk en goed onderhouden. Maar de gemeente wil wel een groen certificaat hebben maar wil dr niets aan.doen qua inrichting en onderhoud. Zonde van de wijk.
 • peetjuh001

  4 jaar geleden
  Flatwijk ?  , Wederopbouwwijk ? , tja , blijft het Ghetto van Wageningen