Entree van camping De Wielerbaan in Wageningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Entree van camping De Wielerbaan in Wageningen. © DG

Oekraïense vluchtelingen naar chalets op camping De Wielerbaan: ‘Blijven in de stad waar ze zich thuisvoelen’

Camping De Wielerbaan aan de Zoomweg in Wageningen is in beeld als opvangplek voor vluchtelingen uit Oekraïne. Eigenaar Topparken heeft aangeboden om op het terrein dertig extra chalets neer te zetten, bestemd voor Oekraïners. 

4 reacties

 • Henry Ebbers

  2 maanden geleden
  Oekrainers komen toch uit een land dat 90% veilig is. De west grens met Polen is 1000km ver van de Russische grens. Dus veilig gebied genoeg.
 • Jeannette Kieft

  2 maanden geleden
  Een ander betaalt een vermogen als ze op dit park vakantie willen. Heel krom allemaal. Als men nu nog denkt dat deze mensen terug gaan? Volgende stap is een huis, werk hebben ze al.
 • Simon Janssen

  2 maanden geleden
  Het is toch niet de bedoeling dat ze zich hier thuis voelen, dacht dat ze allemaal zo graag weer terug wilden. Geef de Nederlanders eens een keer een kans, in plaats van alles van buiten af.
 • Gerard Brussen

  2 maanden geleden
  Wat een schandelijke vertoning. Veel Wageningers staan al meer dan 7 jaar ingeschreven om in aanmerking voor een (sociale)- huurwoning in Wageningen. De afgelopen 10 jaar heeft uitgewezen, dat de Gemeente Wageningen een wanbeleid heeft gevoerd ten aanzien van de toewijzing van http://woningent.De linkse partijen zoals de PVDA en Stadspartij bestaan niet meer uit de zogenaamde Wageningers.