Stratenmakers bezig met het aanleggen van de oversteek over de busbaan naar het nieuwe onderwijsgebouw Aurora. Rechts het Rikilt.
Volledig scherm
PREMIUM
Stratenmakers bezig met het aanleggen van de oversteek over de busbaan naar het nieuwe onderwijsgebouw Aurora. Rechts het Rikilt. © Herman Stöver

Omstreden fietspad op Wageningen Campus nog niet van de baan

WAGENINGEN - Wegwerkers hebben de afgelopen dagen een oversteek gemaakt van het nieuwe onderwijsgebouw Aurora naar het Rikilt aan de overkant van de busbaan op de Wageningen Campus. Veel mensen hoopten dat hiermee een alternatief was bedacht voor het omstreden fietspad langs het Dassenbos. Die hebben te vroeg gejuicht.

1 reactie

 • Mike Nieuwland

  2 maanden geleden
  Wat een gezeur. Ben al jaren lid van bewoners vereniging Noord West . Maar nu niet meer, het gaat hier om een klein aantal inwonenden van Noord West maar zeker niet voor de meerderheid. Bestuur pas u beleid aan!!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

De Vallei