Drukte bij de rotonde op de Mansholtlaan in Wageningen
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte bij de rotonde op de Mansholtlaan in Wageningen © Herman Stöver

Ondernemers Wageningen luiden de noodklok over hun bereikbaarheid

WAGENINGEN - Wageningse ondernemers, verenigd in WOC en W12, maken zich zorgen over de voortgang in de bereikbaarheidsdiscussies in Wageningen. WOC-voorzitter Sjirk Bijma: ,,Het project Beter Bereikbaar Wageningen is al in 2011 in gezet, maar helaas blijkt uit de laatste berichten dat er waarschijnlijk pas in 2023, op zijn vroegst, een oplossing in zicht komt. Dat is voor verschillende bedrijven wellicht te laat. En dan is het nog maar afwachten wat er gaat gebeuren.’’

De ondernemers hebben  zich schriftelijk gewend tot de Wageningse gemeenteraad en hebben hun bezwaren maandag toegelicht tijdens een raadsbijeenkomst in het stadhuis. De bereikbaarheidskwestie was op de agenda geplaatst door onder meer GroenLinks en Wageningen  Goed op Weg. Die beiden gekant zijn tegen de aanleg van een nieuwe Campusroute, oftewel het Rondje Campus, ten noorden en westen van de Wageningen Campus.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei