Mike B. en Kevin Z. bij de zitting in Leeuwarden. Inzetje: Albert Heller.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike B. en Kevin Z. bij de zitting in Leeuwarden. Inzetje: Albert Heller. © Heleen van den Broek/Erik van 't Hullenaar

Oog in oog met de mannen die mijn bankrekening plunderden: ‘U heeft geen geweten, maar in de cel ineens wel?’

LEEUWARDEN/ WAGENINGEN - Verslaggever Albert Heller en zijn vrouw werden bestolen van ruim 3000 euro door phishing. Tegen de voorspelling van de politie zelf in, blijken de daders te zijn gepakt. Een verslag vanuit de rechtszaal, oog in oog met de oplichters.

11 reacties

 • Besje Ka

  1 maand geleden
  Allemaal schermen ze met ; “moeilijke jeugd gehad”, gewoon dik laten terug betalen en duidelijk maken dat je moet werken voor je geld!!. Schandalig!
 • Anton Rombouts

  1 maand geleden
  Banken blijven buiten schot....als banken klanten ook melden dat klanten ter voorkoming van diefstal( in welke vorm dan ook) een maximum per dag of week van b.v.€300.=kunnen instellen,kan dit niet gebeuren......aktie voor consumentenbond of programma:Kassa...
 • Berry Dickmann

  2 maanden geleden
  Alles laten terugbetalen, met rente. De kosten van het proces, verblijfskosten in de gevangenis uiteraard ook. Maar ze zullen het wel weer op een moeilijke jeugd gooien
 • Hendrik Winters

  2 maanden geleden
  Delete deze sukkeltjes van de wereld.
 • Astrid Prins

  2 maanden geleden
  Zo'n 3 jaar geleden in de rechtszaal gezeten tegenover 2 van dit soort. Opgepakt vanwege een golf van inbraken, gepakt in hun proeftijd. Oh, wat hadden ze spijt, ze zouden het nooit meer doen bla bla bla. Nog geen jaar gezeten en binnen een half jaar iemand beroven onder dreiging van een mes.