Volledig scherm
PREMIUM
Het oude postkantoor van Wageningen wordt verbouwd. Winners Intersport gaat daar in september 2019 open. © DG/Eric Wijnacker

Oude postkantoor Wageningen wordt sportwinkel Winners

WAGENINGEN - Een aanwinst voor de Wageningse binnenstad. Dat is de verhuizing van Winners Intersport van de Churchillweg naar het oude postkantoor aan het Plantsoen volgens wethouder Dennis Gudden. Boven de winkel komen 31 kleine woningen of kamers voor starters en studenten.

In de kelder van het forse pand tussen de HEMA en Junushoff komen (fiets)bergingen voor de woningen en een magazijnruimte voor Winners. Sinds PTT Post het postkantoor heeft verlaten (zes jaar geleden) werd het pand anti-kraak bewoond, onder meer door een kunstenaarscollectief. Die zijn inmiddels verdwenen uit het pand. De oostzijde van het pand bij het Beuningplein blijft in gebruik bij makelaardij Jeltes Ten Hoor en de Hypotheekshop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei