Overheerlijke toetjes in de Happietaria: ‘Ze zien er allemaal fantastisch uit’

videoWAGENINGEN 23 amateurtoetjesmakers hebben zaterdagmiddag hun favoriete nagerecht ingeleverd voor de wedstrijd Heel Wageningen Bakt. 

Juryleden Kim van Geemen, Ine Paauw (allebei oud-deelnemers aan Heel Holland Bakt) en Miranda Buijing (Het Taartenlab) hadden hun handen vol om de beste creatie uit te kiezen.

Van Geemen was zeer te spreken over het niveau. ,,Ze zien er allemaal fantastisch uit en smaken ook heerlijk.’’ Haar favoriet qua smaak was The Summer Surprise van deelneemster Senna. Uiteindelijk was dit ook het winnende toetje. De winnares kreeg Saakjes Zoete Bakboek

Volgeboekt

De toetjeswedstrijd vormde de opening van pop-up restaurant Happietaria. Dat zit tot en met 26 april in het Scheikundegebouw van Wageningen Universiteit op De Dreijen. Een groep studenten runt het restaurant en de opbrengst gaat naar het goede doel. Dat is dit jaar het bevrijden van kindslaven uit de visindustrie in Ghana. Het is de tiende keer dat Wageningen een Happietaria heeft. Zaterdag was meteen een topdag. ,,We zitten helemaal volgeboekt’’, zei Sanne Mol, een van de organiserende studenten.

Reserveren en informatie vinden kan hier.

Volledig scherm
© DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei