Volledig scherm
PREMIUM
Duivendaal 4 wordt een woning. Op de achtergrond het voormalige Bestuurscentrum van de Wageningse universiteit © DG/Eric Wijnacker

Panden Duivendaal in verkoop, oud Bestuurscentrum wordt opgeknapt

WAGENINGEN _ Twee monumentale woningen op Duivendaal in Wageningen komen binnenkort in de verkoop. De voormalige bedrijfspanden aan het lommerrijke laantje, Duivendaal 3 en Duivendaal 4, krijgen een woonbestemming.

Het past in de plannen om het voormalige universiteitsterrein aan de noordelijke rand van de binnenstad om te  vormen tot woongebied. De ontwikkelaars Hielke Jan van der Leij en Johan Boeve, in Wageningen was Boeve vroeger eigenaar van Winners Intersport, zijn blij dat alle historische panden op Duivendaal  behouden blijven. ,,Het is ook de charme van dit bijzondere gebied en dat willen we graag zo houden’’, zegt Boeve.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei