Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © AD

Parkeren in Wageningen is al jaren een probleem: garage nodig om parkeerdruk op te heffen

WAGENINGEN - Parkeren in het centrum van Wageningen is al jaren een probleem. Een parkeergarage in de binnenstad in Wageningen helpt om bezoekers makkelijker een parkeerplek te laten vinden, blijkt nu uit onderzoek. 

9 reacties

 • Wageningen

  3 maanden geleden
  Wat voor reactie is dat nu.
 • Aad

  3 maanden geleden
  Doordat er al jaren een probleem is is Wageningen uit de mode geraakt. Daar hebben andere steden van geprofiteerd.Wageningen geeft alleen om studenten en hun fiets, verder niets.
 • Wageningen

  3 maanden geleden
  Was daar nu een onderzoek voor nodig, dit is wat de wageningse detailhandel en de Wageningers al jaren zeggen.
 • Doris

  3 maanden geleden
  Ik begrijp het verband niet. Volgens u wordt het parkeerprobleem voornamelijk veroorzaakt doordat het centrum van Wageningen behalve een winkelfunctie, ook een woonfunctie heeft. Maar in Bennekom en Renkum wonen er ook genoeg mensen in de winkelstraten, en toch is het parkeerprobleem daar schijnbaar minder groot. Hebben de mensen die daar in het centrum wonen, dus geen auto? Of moet ik dat anders zien? 
 • Mart

  3 maanden geleden
  Jaren geleden zou er een parkeergarage komen achter de oude sns bank, jaren tegengehouden, nee dr moest meer parkeerruimte voor fietsen komen. Zie het resultaat, een winkelaanbod om te treuren, je breek je nek over zwerffietsen 1 grote bende en de bedrijven trekken weg uit Wageningen. Wageningse linkse politiek werd niet voor niets een bakfiets coalitie genoemd.
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

De Vallei