Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie met spoed op zoek naar identiteit van bewusteloze hardloopster in Wageningen

EDE - De Politie Ede is deze zaterdag op zoek naar de identiteit van een hulpbehoevende 20 tot 25-jarige hardloopster. Zij werd zaterdagmorgen door een voorbijganger gevonden op de Zoomweg in Wageningen. Later op de avond werd de identiteit van de vrouw bekend. 

Zij had medische hulp nodig en is daarom behandeld door de gealarmeerde hulpdiensten. Vervolgens is zij overgebracht naar het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. De vrouw is nog niet bij kennis geweest en had geen identiteitsbewijs bij zich. Daarom deed de politie lange tijd onderzoek naar haar identiteit. 

Via sociale media vroegen agenten om hulp. De familie van de vrouw is in kennis gesteld. De politie doet geen mededelingen over haar gezondheidstoestand. Ook bedankt de politie iedereen voor het meedenken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei