Wageningers voerden bij het stadhuis actie met hesjes: Campusroute nee.
Volledig scherm
Wageningers voerden bij het stadhuis actie met hesjes: Campusroute nee. © DG/Eric Wijnacker

Provincie houdt vast aan Campusroute Wageningen

WAGENINGEN - De provincie Gelderland houdt vast aan de aanleg van een Campusroute bij Wageningen. Er zijn liefst 139 zienswijzen ingediend tegen de plannen. Pleidooien zoals de busbaan openstellen voor auto's, zijn afgewezen.

7 reacties

 • Willem Overeem

  4 jaar geleden
  Het alsmaar groter wordende Noordwest kan ook best een betere ontsluiting gebruiken, bijna iedereen daar heeft 2 auto's voor de deur.
 • Geen

  4 jaar geleden
  Rondje campus is echt weer een lachertje. Weer half werk staan we over twee of drie jaar weer voor het zelfde probleem. Een echte oplossing is een rondje Wageningen.
 • Paul Ven

  4 jaar geleden
  Dat wordt een fiasco.
 • Bewoner322

  4 jaar geleden
  Bizar dat er mensen zijn die vinden dat er geen nieuw asfalt bij hoeft. Het lijkt mij allemaal vrij simpel: je bouwt in een bepaalde periode duizenden nieuwe woningen erbij, dan moet er ook nieuwe infrastructuur komen. Dit geldt dan voor fietsers, auto's voetgangers, OV. Hier ontkom je niet aan. Niet iedereen kan op de fiets naar werk, het OV schiet vaak ook tekort. Een campusroute vind ik eigenlijk veel te laat en lost maar gedeeltelijk het probleem op. Wageningen heeft een rondweg nodig, al zo'n 10 jaar.
 • Bewoner

  4 jaar geleden
  Zo dit is al lang wachten op het definitieve besluit.

De Vallei