Vanaf sterflat aan de Dijkgraaf, plannen voor Campusroute
Volledig scherm
Vanaf sterflat aan de Dijkgraaf, plannen voor Campusroute © Tamara Reijers

Provincie stelt ontwerpateliers Campusroute Wageningen uit

WAGENINGEN -  Er zijn zo veel inhoudelijke zienswijzes ingediend over de Campusroute Wageningen, dat de provincie heeft besloten het voor 31 mei aangekondigde ontwerpatelier uit te stellen. ,,Vasthouden aan die datum zou geen recht doen aan de zienswijzes'', stelt provinciaal projectmanager Peter Muller.

8 reacties

 • bill raven

  4 jaar geleden
  en ze motte maar in Ede een haven aanlegge veur al da keujevoer!
 • bill raven

  4 jaar geleden
  dan heb je t dus over een nieuwe rondweg, en niet alleen voor de campus, toen jij en ik klein waren hadden we de van Uvenweg, daarna de Nijenoord dus nu 2,0 Mies Kwint weg? helemaal geen nieuwe weg das pas gruun....
 • JacWest

  4 jaar geleden
  Het is allemaal niet zo moeilijk hoor. Gewoon een ringweg tot de Gamma met ontsluitingen in de campus, de woonwijken & Agro BTC en geen zwaar havenverkeer meer over de Nijenoordallee en Dreeslaan. Verdiept aanleggen of natuurlijke geluidswallen. Groener kan niet.
 • P.E G

  4 jaar geleden
  Recente berichtgeving van het CBS over de schandalige prestaties van Nederland op milieugebied niet gevolgd?
 • Eruk Peeten

  4 jaar geleden
  Wageningen groeit en elk decennium komt er een extra schil rond de stad. Wageningen Noord-West is zo ontstaan. En de bewoners van die wijk hebben nu zelf het hoogste woord en stooien zand in de ambtelijke molens om onder het mom van natuur en milieu hun eigen uitzicht te behouden. De provincie reageert keurig op de ingediende zienswijzen en legt vervolgens alsnog een fraaie rondweg aan. En weer is er tijd en geld verspild door onze groene vrienden.

De Vallei