Volledig scherm
© Herman Stöver

Rumah Kita zet zijn beste beentje voor

WAGENINGEN En dat is 60. Verpleeghuis Rumah Kita in Wageningen is de jaarlijkse Pasar nog lang niet moe. De 60ste editie trok zaterdag heel wat bezoekers voor een hapje, drankje en dansje.

Indisch eten, veel dans en muziek, een massage ondergaan, cultuur snuiven of een cadeautje kopen, het kon allemaal op de Pasar Rumah Kita. Eddy Chatelin van de Crazy Rockers en Hans Bax van de Tielman Brothers stonden op het programma om met hun muziek de benen in beweging te krijgen.

Verpleeghuis Rumah Kita is speciaal opgezet voor Indische en Molukse ouderen. Naast het bijzondere karakter van het verpleeghuis op het gebied van eten, de feestdagen en de toko is er ook de jaarlijkse Pasar Rumah Kita. Zo'n 160 Indische en Molukse ouderen uit heel Nederland wonen er aan de rand van het Wageningse centrum.

Volledig scherm
© Herman Stöver
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei