Sinterklaas zwaait naar zijn fans tijdens de rijtoer door Wageningen in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinterklaas zwaait naar zijn fans tijdens de rijtoer door Wageningen in 2019. © Sven Menschel

Sinterklaas mijdt dit jaar de Wageningse haven en komt binnen via de Hoogstraat

WAGENINGEN - Als corona niet te veel tegenwerkt, komt Sinterklaas dit jaar weer als vanouds naar Wageningen. Het is de bedoeling dat hij op zaterdag 13 november weer voet aan wal zet. Dat gebeurt echter op een geheime plek, want vanwege corona begint de sinterklaasintocht dit jaar niet in de haven. Hij laat zich wel zien in de Hoogstraat.

2 reacties

  • Peter Looyenga

    1 jaar geleden
    @Martin Reekers, helemaal mee eens en dit is nog slechts het topje van de ijsberg. De hele Corona crisis is doorspekt van dit soort tegenstrijdigheden en hypocrisie. Maar... kudo's voor Wageningen dat ze het op deze manier oplossen en mensen niet onnodig voor het blok gaan zetten. Neem dus je eigen verantwoordelijkheid om hier wel of niet naartoe te gaan.
  • Martin Reekers

    1 jaar geleden
    Dit geeft haarfijn aan waarom het zo moeilijk is begrijp voor sommige maatregelen te bereiken. Het is onveilig een uur stil naast elkaar te staan bij een haven, maar het is wel te doen om een uur stil naast elkaar te staan in een winkelstraat.? Zijn de maatregelen er nu om te beschermen of om gewoon maatregelen te kunnen nemen?