Mocne Hofland en David Viguurs in gesprek met de burgemeester en raadsleden in Wageningen over een skatepatk
Volledig scherm
Mocne Hofland en David Viguurs in gesprek met de burgemeester en raadsleden in Wageningen over een skatepatk © DG/Eric Wijnacker

Skatepark en skeelerbaan in park Wageningen lijken haalbaar

WAGENINGEN - Er lijken volop mogelijkheden voor een skeelerbaan en een compleet nieuw skatepark in Park Noordwest in Wageningen. Er zijn verschillende kansen voor subsidies, maar een definitief groen licht laat op zich wachten. 

7 reacties

 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Beter een skate- en skeelnbaan in park Noordwest dan een geasfalteerde weg waar dag en nacht verkeer over heen dendert. Slaap lekker!
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Je hebt gelijk deze Peetjuh001 krijgt van de Gelderlander iedere keer een podium  om de gemeente Wageningen te bekritiseren. Hij heeft veel inside-information. Zou het een gefrustreerde (ex-)gemeenteambtenaar zijn?
 • Wolf

  2 jaar geleden
  Wat ze ook met het park van plan zijn, de grond is er behoorlijk drassig en om daar asfalt op te leggen, kan dus flink tegenvallen.
 • Mart

  2 jaar geleden
  Zou van Rumond de rondweg bedoelen met zn nieuwe skatebaan
 • Wageningen

  2 jaar geleden
  Wil jij die weg in je achtertuin? Doorstroming is goed, we zijn geen stad van boven de 50.000 inwoners. Ben trouwens voor een skaterbaan Kunnen wel wat extra bomen geplant worden die het groen houden daar.

De Vallei