Volledig scherm
Laura Zuuring met dochter Kim © Herman Stöver

Sporten en piano spelen voor moeder en dochter in Wageningen

VALLEIVOLKWAGENINGEN - Er is heel veel waar moeder Laura en dochter Kim Zuuring gelukkig van worden, zeggen ze terwijl ze gezellig samen aan het winkelen zijn op de woensdagmarkt in Wageningen.

Quote

We kennen heel wat geluksmo­ment­jes

Kim Zuuring

 ,,Hier van dus, zo lekker samen op stap in Wageningen, dat is al leuk. En we worden gelukkig van veel contact hebben met familie en vrienden. En niet te vergeten ook met ons hondje Spike.’’ Maar er is meer waar ze blij van worden, zoals fitness en en andere sporten beoefenen. 

Piano

Valleivolk (789) De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

Kim Zuuring heeft nog iets: ,,Ik ben eigenlijk wel gelukkig achter de piano. Ik vind het fijn om muziek te maken door op de piano te spelen.’’ Het is een hele rij: ,,We kennen, als je er zo even bij stil gaat staan, wel heel wat geluksmomentjes ja. Gelukkig maar.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei