Het is duidelijk. Staatsbosbeheer wil geen bezoekers in dit deel van de Wageningse uiterwaarden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is duidelijk. Staatsbosbeheer wil geen bezoekers in dit deel van de Wageningse uiterwaarden. © DG

Staatsbosbeheer sluit deel van Wageningse uiterwaarden af: ‘Ik was zeer verbaasd’

Een geliefde plek in de Wageningse uiterwaarden bij het Onderlangs is niet langer toegankelijk. Een bord met de tekst ‘Geen toegang’ dat Staatsbosbeheer hier onlangs heeft neergezet, zegt genoeg.

10 reacties

 • Ariane van Veel

  3 maanden geleden
  Hoe meer natuur er wordt afgesloten, hoe drukker het wordt op de plekken die overblijven. En dan daar weer over klagen. En de Betuwegemeenten leggen weer een brede asfaltweg over de Waalbandijk langs de uiterwaarden om het toerisme te stimuleren incl autverkeer. De regie is zoek, gooi het maar in mijn pet.
 • Martin Reekers

  3 maanden geleden
  Het begint meer en meer regel te worden om situaties die ""knellen simpelweg te verbieden, i.p.v. er een passende oplossing voor te vinden. In een land wat niet groter word, maar wat wel flink groeit qua bevolking, snapt iedereen wel dat dit op termijn niet de oplossing is.
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Het zal wel noodzakelijk zijn, je moet het dus maar bij je mede "recreanten" aankaarten.
 • Ronald BOOM

  3 maanden geleden
  Mathilde Maijer heeft het helemaal bij het rechte eind. De toegang tot een publiek domein kan niet zomaar ontzegd worden. We leven toch in een democratisch land waar we met zijn allen beslissen hoe we onze natuur beheren, maar vooral ook hoe we van onze natuur kunnen genieten. Moeten we ons achter de dijk opsluiten in onze betonnen kolossen? Staatsbosbeheer is een beheerder geen politieagent of uitvoerder van de politiestaat!
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Meer natuur, minder ruimte voor de groeiende bevolking.

De Vallei