De Wageningse sporthal waar iedereen een QR-code moet laten zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De Wageningse sporthal waar iedereen een QR-code moet laten zien. © DG

Strengere coronaregels zorgen gelijk voor probleem bij Wageningse sporthal: ‘Begeleider kwam er niet in’

WAGENINGEN - Het staat al met grote letters op een bord voor de ingang van sporthal De Vlinder in Wageningen: iedereen is welkom, maar wel op vertoon van een QR-code. Michiel Hennink, bestuurslid van gymnastiekvereniging Impuls, doet de controles samen met nog een vrijwilliger.

8 reacties

 • Charles de Wit

  11 maanden geleden
  Rijkers raaskalt er weer lustig op los. En met zijn gebrek aan kennis van de werking van Nederlandse id-bewijzen zou het me niet verbazen als hij vanuit Sint Petersburg werkt. Sowieso heb ik sterk mijn twijfels over sommige mensen die hier reageren of ze echt wel zijn wie ze zeggen te zijn.
 • W. Loeffen

  11 maanden geleden
  @Marcel, beetje vreemde reactie. Check je id's eens een keer, doet je goed. Op geen enkel id staat je adres, alleen je naam. Dus ze weten alleen dat er ergens iemand niet thuis is, maar niet of hij/zij alleen woont en of er nog andere in huis zijn.
 • Gerard Koudijs

  11 maanden geleden
  Heb jij een ID waar je adres op staat Marcel? Bijzonder. En de vrijwilligers mogen en moeten op grond van de wet voor de coronacheck de ID checken. En de relatie met voortrekken van criminelen is voor jouw rekening.
 • A Gerritsen

  11 maanden geleden
  Heel streng controleren ..dat is helaas nodig bij dit eigenwijze, halsstarrige volk.
 • Gerard Koudijs

  11 maanden geleden
  Lezen Marco. Alleen geboortemaand. Die krijgt de controleur ook al te zien op de checkapp. Extra controle ivm valse qr-codes. Officieel moet er naar het legitimatiebewijs worden gevraagd. Bovendien doet deze vrijwilliger dit omdat het moet. Niet omdat hij dat zonodig zelf wil.